nedeľa 21. apríla 2019

Eukalyptové zápisníčky

Zápisníky som vyrobila z papiera vyššej gramáže. Formát základu je 10 x 14.7 cm (po prehnutí), naň som pridala pásik svetlejšieho papiera s rozmerom 13,9 x 7 cm (po prehnutí). Vnútorné listy majú rozmer 9,7 x 14,5 cm (po prehnutí). Zápisníky som zošila zošívačkou a nápis vytvorila obyčajným opečiatkovaním.


Materiál: 
papier s eukalyptom AR
papier bodkovaný mint AR
papier bodkovaný sivý AR
papier štvorčekový mint AR
papier štvorčekový sivý AR
pečiatky AR
kancelársky papier


Vaša Mirka








sobota 20. apríla 2019

Domčeky...

...kto ma pozná vie, že domčeky mám všade...
A bolo jasné, že si nejaké vyrobím aj sama. Začala som s nimi už pred piatimi rokmi a stále ma neomrzeli. Sľubujem, že aj tu dám raz fotopostup. Ono to ale vôbec nieje zložité. Stačia dva druhy papiera, špagátik, lepidlo a presná ruka.

Materiál:
vlnkovaný biely papier
biely špagátik

Vaša Mirka







Zakvitli fialky...

Keď som uvidela tento nádherný papier s fialkami, musela som ho kúpiť. Plán bol jasný - budú z neho svadobné knihy alebo albumy. S papierom sa dá ozaj vyhrať a aj zbytky sa dajú výborne zužitkovať. Z nich som urobila gratulačný pozdrav, pomocou vrstvenia a vyrezávania troch ďalších papierov. Trošku je to náročnejšie na presnosť, ale výsledný efekt stojí za to. 

Materiál:
 pečiatky AR
fialové perličky
biela stuha
špagát

Vaša Mirka











utorok 2. apríla 2019

Botanické...

...toto je moja srdcovka ❤

Tieto slovníčko-zápisníčky som začala vyrábať snáď už pred tromi rokmi a stále ma to baví, vlastne aj sa celkom dobre predávajú. Mením im len papier a keď ma nejaký očarí, už aj idem na to. Tento som zohnala netradične v Tchibo 🌸

Vaša Mirka









 

 


Nový parťák...

k zápisníkom pribudla svadobná kniha... vlastne dve

Posledné zápisníky sa mi tak páčili, že som si povedala musím skúsiť vyrobiť aj čosi väčšie. Takže mám tu dnes pre Vás svadobné knihy jednu s kvetmi, druhú s motýlikmi.
Projekt som urobila pre Alexandra Renke.

Materiál: 

Vaša Mirka